ABOUT

Teddy Brogaard er født i 1966 og der har været sket meget siden da, lige som for alle andre. Men efter en god opvækst med en god barndom og en okay folkeskole, så har jeg efterfølgende aftjent min værnepligt på Antvorskov kaserne, dengang var pligten på 12 mdr. Herefter fik jeg så arbejde i cafeteriet på kasernen, hvor jeg kørte mad ud til Ringsted og Holbæk kaserner. Det gjorte jeg i et par år.

Så begyndte man at bygge på Storebæltsforbindelsen og der kom jeg ned, hvor jeg var lidt med over det hele, endte til sidst med at være kranfører på Sprogø hvor jeg modtog elementer til tunnelen. Men det skulle vise sig anderledes at jeg så fik et andet job, det havde jeg så de efterfølgende 10 år.

Det var som slagteriarbejder, hvor jeg dengang startede da svineslagteriet eksisterede i Slagelse. Det blev så lukket og jeg røg med til Ringsted Slagteri. Der var jeg i et års tid, og i mellemtiden blev der så startet en lille skærestue i Slagelse igen, i det frysehus som fik lov til at eksistere, og jeg blev flyttet tilbage til denne nye skærestue. Det blev til mange sjove år, men endte med en Tennisalbue. Dengang skulle det gå stærkt, man skulle tjene mange penge og man var på enkeltmandsakkord. Man blev ellers advaret, men man var ung og slog det hen. Det skulle man så aldrig have gjort. Men man kan jo sagtens være bagklog i dag.

Men jeg blev efterfølgende omskolet hvor jeg så fik uddannelserne. Sys-admin, Web-admin, CISCO og Multimediedesigner. Men IT boomet var på nedadgående retning og der var ikke noget arbejde at få, med mindre man var specifik god til bestemte kodesprog. Kodning har aldrig haft min store interesse så det blev mere grafik og design jeg slog mig på.

Jeg fik så at vide af to kammerater, at de manglede folk på NKT Flexibles i Kalundborg. Jeg søgte og blev ansat, der var jeg i 8 år. Det var et meget spændende arbejde og en helt anden verden end IT branchen, men heller ikke et helt ufarligt job. Det var mange kræfter man havde med at gøre, men det var spændende. Arbejdet bestod i at klargøre, til tider, store setups til trykprøvning af rør. Det var fortrinsvis gas og olie rør til boreplatforme jeg trykprøvede, og mange gange over 700 Bars tryk. Efter et års tid, stillede jeg så op og blev valgt som sikkerhedsrepræsentant, og det var jeg så i 7 år. En verden hvor man begynder at se på det man laver med et helt andet perspektiv. Man blev aldrig helt fortrolig med at optrykke rør, for det var ikke ens hver gang, og ikke bare et standard job.

Men hvordan kom jeg så ind på IT igen. Under min eksamen til Multimediedesigner blev jeg ”Headhuntet” til et review site som dengang hed Tweakup. Jeg skrev jeg over 300 review artikler i min fritid omkring computerudstyr, software og spil. Det har givet mig (syntes jeg selv) en god skrivestil, da jeg skulle skrive så alle kunne forstå meningen med artiklen. Ikke for teknisk så Hr og Fru Danmark kunne forstå den, men stadig med info så også nørder fik noget ud af det.

Tweakup stoppede, men folkene bag lavede et nyt site, iTrends, hvor jeg også røg med over og skrev mange artikler der. I dag er TweakUp.dk og iTrends.dk desværre stoppet, og alle mine artikler kan man ikke se mere. Men under min tid som tester af computerudstyr, hvilket i øvrigt var en fritidshobby, fik jeg et stort indblik i både hardware og software.

Privat

Det var sådan lidt I store træk noget om hvad jeg har lavet.

I dag står mine interesser på marketing og grafisk design. Arbejder meget med Tyskschlager.dk, som er et site jeg oprettede i 2013, og er et hobbyprojekt. Dengang fandtes der ikke spor information om denne tyske musikgenre, som bådet er elsket, men også hadet. Jeg troede dengang at det blot var et lille site jeg skulle have, jeg blev klogere, for dette har også spredt om sig og i dag har Tyskschlager.dk over 15.000 læsere om måneden.

Jeg har også stået for en stor kampagne i forbindelse med en festival, hvor jeg snakkede med pressen, både tlf- og radio interviews, samt været på messer for at promovere festivalen. Har også god kontakt til de tyske medier og managements.

Sideløbende med dette, hjælper jeg min ekskone med hendes hobbyprojekt, en fanklub om den Tyske Schlager stjerne Andrea Berg. Denne troede jeg også kun var en lille ting, men er efterfølgende blevet bekræftet af Andrea Bergs Management i Tyskland, at det er den største fysiske fanklub for Andrea Berg, inklusiv dem i Tyskland. Så det er jeg naturligvis stolt over, og har medfødt at man er kommet lidt tættere på Andrea Berg, end man sådan umiddelbart vil regne med at man kunne komme.

Jeg har 2 dejlig Berner Sennen hunde, og bor i et dejligt hus i Langesø ved Nordborg på Als. Jeg er i dag førtidspensionist grundet en arbejdsskade.

Adresse

Vibevej 6
6430 Langesø – Nordborg
Mobil:(+45) 24 89 32 00

Anbefalinger

Under min tid som tester af computerudstyr og software, fik jeg også nogle anbefalinger:

Kim Christensen

Owner at GoGrafix

Teddy er en god stabil skribent på TweakUp.dk hvor man altid kan regne med at få tingene gjort til tiden uden problemer. En mand der kan finde ud af sine ting 100 % selvstændigt.

Jakob H. Heidelberg

CEO, Security Advisor @ Improsec ApS

Teddy is a great guy with tremendous writing skills and a very thorough approach which completes his unique writing style. He is very friendly and relaxed to be around – always a pleasure working with him.

Lotta Swärd Wrangle (Dengang var hun Nordisk Pressechef for sikkerhedsfirmaet Symantec – Norton)

Nordic Press Relations Manager

Teddy has done several very extensive reviews of our software for TweakUp during the past year.

Henrik Kragh Thomsen

Imaging Sales Specialist at Dentsply Sirona.

I’ve read a lot of Teddy’s work, and find it well written and interesting. He shows deep insight and dedication. It’s clear that Teddy has a profound interest and knowledge of gadgets and gizmoes